Markline Team AB

Magnetfästen

Magnet är ett material som används mer och mer. Våra Magnetband används flitigt vid lagermärkning och visuell märkning ihop med våra printrar.

Vi visar här även andra finurliga magnetfästen som ex. Magnetmattan som är det perfekta materialet för att exponera budskap. Eller vår Magnet C-profil för flexibel lagermärkning. Kan fästas på alla järnhaltiga ytor som lagerhyllor, skrivtavlor mm. Till profilen finns även vita etiketter i kartong. Etiketten skjuts in i C-profilen och är lätt att byta. Finns även en skyddande plast att applicera.

Sidan är under bearbetning. Mer information är på gång i form av prislistor

Vi har mängder av olika magnetmaterial. Fråga oss så hjälper vi dig.

Det perfekta materialet för att flexibelt exponera budskap

Alerma-Bild-5-Magnetetikett-i-Uprofil.jpg

Alerma-bild-2-magnetfaste-med-skruv.jpg

Metalltejp, för att enkelt själv  göra ytor magnetbärande. Metalltejp, med klister på baksidan och magnetisk på framsidan.

Med denna produkt gör du vilken yta som helst magnetbärande.

Klistra fast med det starka klistret på baksidan och du får en magnetbärande list att fästa på.

236-4-magnetficka.jpg Plastficka för att hänga upp dokument i lager, m.m. Med två superstarka neodymmagneter som bärare är det här ett bra redskap för att förvara och hänga upp dokument.

Långsidan öppen på liggande A4,
kortsidan öppen på stående A5

Minimiorder 100 kr

417-4-cutting_mat.jpg Skrivunderlägget som skyddar borden och håller att jobba på med kniv. Cutting Mat är utmärkt som rit-, skriv- och arbetsunderlägg.

Cutting Mat består av en skiva med gummerad yta. Ytskiktet är så konstruerat att Du kan skära i det gång på gång utan att det syns, och utan att den underliggande bordsytan skadas.

Perfekt som skärmatta. Jobbar Du ofta med kniv eller skalpell kommer Du att märka att även skärpan på knivseggen består längre. Dessutom dammfri.

Är Du trött på att byta papper på packbordet väljer Du en Cutting Mat.

Nu med 4 storlekar i Ny Design: ena sida grön, andra sidan svart och rutnät på båda sidor.

Kontakta oss för mer information

Rörmärkning

GHS Pictogram