Markline Team AB

Om oss

Snart 30 med märkning i portföljen och huvudet.

Rörmärkning - Piltejp

1994 Markline AB bildas med ambitionen att erbjuda marknaden professionell och fungerande lagermärkning. Den mycket populära LabelLizer Plus lanserades på den svenska marknaden. Den första printern som skrev på upp till 100 mm tejper i Vinyl. Dessa tejper sitter, fortfarande uppe, runt om i Sverige både utomhus och inomhus och har inte påverkats av UV, temperaturskillnader, aggressiva vätskor eller annat, snart 30 år!

Den högkvalitativa produktegenskapen har vi fortsatt med i alla år.

Mycket snart får företaget flera förfrågningar på rörmärkning och märkning inom industrin och framförallt ifrån flera Pappers och Kartongbruk. De var inte nöjda med sin dåvarande märkning som inte höll önskade krav.

Tillsammans med flera pappersbruk arbetade MARKLINE AB fram ett system där fokus lades på lång livslängd och höga krav på resistens mot UV, höga och låga temperaturer samt resistens emot de flesta aggressiva vätskor. Flera Pappersbruk lämnade sina tidigare leverantörer och började samarbeta med MARKLINE AB.

Under 90-talet arbetade MARKLINE AB tätt med amerikanska Varitronics, Brady och australienska OJ Holdings med ett flertal printrar.

I mitten av 2000-talet började samarbetet med engelska Lighthouse Ltd med printern CJ PRO. Printrarna CPM 100 & 200 är idag de ledande printrarna på marknaden.

Under hela tiden har vi erbjudit marknaden det bästa som går att erbjuda runt rörmärkning och övrig märkning.

MARKLINE arbetar tätt med Arbetsmiljöverket, SSG, SIS och Kemikalieinspektionen för en ständig uppdatering av alla lagar, regler och förordningar.

GHS Brandfarligt

GHS Exploderande

GHS Frätande

GHS Gas under Tryck

Piltejp Vit med Svarta Pilar

Piltejp Blå med Vita Pilar

Piltejp Gul med Svarta Pilar

Piltejp Röd med vita pilar

Piltejp Grön med Vita Pilar

Piltejp Lila med Vita Pilar

Piltjep Svart med Vita Pilar