Markline Team AB

Välkommen till MARKLINE AB

Vi är svenskt familjeägt företag med Skandinavien som marknad. Bolaget bildades 1994 av Göran Henrikson. Företaget har vuxit från att vara specialiserat på lagermärkning till ett djupt engagemang och kunnande i den totala märkningsprocessen.

Genom åren har vi erbjudit marknaden en mängd olika typer av Märkprintrar, Vinylskärare samt tillbehör för detta. Färdigtryckta dekaler och etiketter. Magnetband i varierande storlek och färger för både effektiv lagermärkning till rena informationsskyltar.

Vi tillgodoser marknadens höga krav på professionell Rörmärkning med färdigtryckta piltejper i rätt mediafärg enl. gällande norm.

Vi hjälper och förklarar för våra kunder hur CLP förordningen skall tillämpas. Vi lotsar våra kunder genom alla de AFSA´r och förordningar som styr fram till en riktig rörmärkning.

Kombinera med en märkprinter för media, rördimension, unik tilläggstext mm.

Vi arbetar med ett axplock av svensk Industri som VOLVO, SAAB, Scania., SCA, Stora Enso, Smurfit Kappa, SSAB, SAS, Toyota Truckar, Billerud/Korsnäs, AstraZeneca, Sandvik AB, AtlasCopco och många, många fler.

Du är välkommen till oss du med.

NYHET

Skydd mot Bakterier av alla slag

AS-100 Anti Microb Tape har utformats för att döda mikroorganismer snabbt och permanent från alla typer av ytor i offentlighet och arbetsutrymmen. Uppfinningen är unik i världen och har en extremt effektiv antimikrobiell funktion (upp till 99,5%).
Klicka på Produkter i Huvudmenyn och sedan AS-100 Anti Microb för mer info.

Piltejp - Rörmärkning

CLP-förordningen

CLP förordningen styr Rörmärkning som innehåller kemiskt farliga produkter. Förordningen säger att alla dessa rör skall märkas med en eller flera GHS symboler, innehåll i klartext, flödesriktning i form av en eller flera pilar samt färg för rätt grupp.

Piltejp - Rörmärkning

Rörmärkning - Piltejp - Piltejp - Piltejp

GHS Pictogram - Piltjep

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in